banner westpunt

Westpunt

Westpunt op Curaçao is een ideale vakantiebestemming voor mensen die rust zoeken. Westpunt is een rustige plaats. Willemstad ligt op 40 minuten rijden. Dat maakt het ideaal voor rustzoekers die willen genieten van mooie Westpunt op Curaçao.

Westpunt ligt op de noordwestelijke punt van Curaçao. U vind er prachtige natuur, mooie stranden, stille baaitjes, goede hotels en restaurants. Westpunt is toepasselijke naam voor dit dorp op Curaçao. Westpunt ligt namelijk op de meest noordwestelijke punt van Curaçao. De stranden rond Westpunt staat bekend om hun natuurlijke schoonheid. Westpunt heeft een landelijk karakter. Het toerisme ontwikkelt zich hier de laatste tijd ook, maar het zal zijn landelijk karakter nog een tijd houden.

Westpunt ligt in de streek Bandabou. Bandabou is het westelijke deel van Curaçao. Het is een heuvelachtig gebied. Er is één weg naar Bandabou en Westpunt. De weg begint ten westen van het vliegveld op de rotonde Zegu. De rotonde is te herkennen aan de twee kunstwerken die er op staan, een zilverkleurige leguaan en een ijzeren poort.

IMG_8584
IMG_8585
IMG_8586
IMG_8587
IMG_8588
IMG_8589
IMG_8590
IMG_8591